Εκδηλώσεις

Published on March 2nd, 2015 | by fileto

0

Προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στην Ξάνθη

Τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, αλλά και τα τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους δήμους στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την προσυνεδριακή εκδήλωση διαλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, την Τετάρτη 4 Μαρτίου, ενόψει του επικείμενου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, το οποίο θα γίνει στις 7-9 Μαΐου στη Χαλκιδική με θέμα: «Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες μπροστά».

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο Elisso Xenia.

Κατά την έναρξη των εργασιών θα χαιρετήσουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Ξάνθης και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και οι πρόεδροι των ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ευάγγελος Λαμπάκης δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εισηγητή, τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών των ΟΤΑ Αλέξη Καστρινό, δήμαρχο Πηνειού.

Ειδική ενότητα συζήτησης αποτελούν τα τοπικά ζητήματα, στη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν οι αιρετοί των δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑