Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 10th, 2015 | by fileto

0

Κλειστή η Εγνατία στον Άγ. Σίλα Καβάλας

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα επικρατεί στην πόλη της Καβάλας και σημερα καθώς θα παραμείνει κλειστό το ομμάτι της Εγνατίας Οδού, λόγω κατολίσθησης από τον κόμβο του Αγ. Σίλα Καβάλας μέχρι και τα Άσπρα χώματα στην κατεύθυνση προς την Ξάνθη.

Από τα ακραία καιρικά φαινόμενα η κατολίσθηση σημειώθηκε σε δυο σημεία, κοντά στις κοιλαδογέφυρες και λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή δεν μπόρεσαν να γίνουν εργασίες απομάκρυνσης των βράχων και των φθαρτών υλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες για την απομάκρυνση των βράχων και τη διάνοιξη του ρεύματος θα ολοκληρωθούν σύντομα.

Η κυκλοφορία όλων των επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων γίνεται πλέον μέσα από την πόλη της Καβάλας, η οποάι θυμήθηκε τις παλιές καλές μέρες τότε που δεν υπήρχε Εγνατία και επικρατούσε στην πόλη το γνωστό κομφούζιο.

Κατολισθήσεις χαμηλότερης έκτασης σημειώθηκαν στην επαρχιακή οδό Καβάλας – Δράμας στις στροφές από Αγ. Σιλα μέχρι και τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, στην Καλλιράχη της Θάσου, στα ορεινά της Λεκάνης και στην Παλιά Καβάλα.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑