Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 15th, 2015 | by fileto

0

Ζητιάνες έκλεψαν χρήματα από ηλικιωμένη στην Καβάλα

Συνελήφθησαν χθες (14-3-2015) το πρωί και το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 15 (γυναίκες) και 32 (άντρας) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Αναλυτικότερα:

  • Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τις δύο ημεδαπές, διότι, με το πρόσχημα της επαιτείας, εισήλθαν στην οικία 79χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, που περιείχε 160 ευρώ, ένα κλειδί οικίας και διάφορα έγγραφα. Στην κατοχή της 15χρονης βρέθηκε μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.
  • Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι τον εντόπισαν να προσπαθεί να αφαιρέσει, από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μια (1) φιάλη υγραερίου. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης, το πρωί της 10-3-2015, αποπειράθηκε να αφαιρέσει, από το ίδιο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μια φιάλη υγραερίου, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, η 15χρονη επανειλημμένα για κλοπές, ενώ η 22χρονη έχει απασχολήσει για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑