Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 21st, 2015 | by fileto

0

Τα έγραψε όλα στο μπλοκάκι του ο υπουργός Τσιρώνης

Σε ένα μπλοκάκι κατέγραφε τα πάντα και ήρθε σε επαφή με πολούς φορείς ανάπτυξης και περιβάλλοντος της περιοχής μας ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, καθώς η μικρή περιοδεία του αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια συνεχούς και εποικοδομητικού διαλόγου με τους πολίτες.

«Άκουσα με προσοχή τις ενδιαφέρουσες απόψεις των κατοίκων και των εκπροσώπων φορέων των περιοχών που επισκέφθηκα», τόνισε ο υπουργός Αναπληρωτής και πρόσθεσε: «Δεν ήρθα εδώ για να μεταφέρω αποφάσεις, αλλά για να ακούσω αυτά που τους απασχολούν, ώστε να βρεθούν από κοινού οι καλύτερες δυνατές λύσεις».

Ο κ. Τσιρώνης ξεκίνησε από τις Σέρρες όπου είχε επαφές σχετικά με τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, πήγε στη Δράμα και μίλησε με τους φορείς για περιβαλλοντικά θέματα, είδε αγρότες στους Φιλιππους σχετικά με την όδευση του ΤΑΡ και έφτασε Καβάλα όπου συμμετείχε σε σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια και το βράδυ μίλησε σε ημερίδα του ΤΕΕ -ΑΜ στο Ιμαρέτ.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να δει συντρόφους του από το Κίνημα Οικολόγων και να επισκεφθεί το ΤΕΙ Καβάλας όπου συζήτησε για το θέμα της μετονομασίας των ΤΕΙ σε ΑΕΙ, θλεμα για το οποίο είπε ότι: “οι τίτλοι δεν έχουν τόση σημασία όσο το έργο που παράγεται”.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑