Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 30th, 2015 | by fileto

0

Ρήμαξαν για τον χαλκό αντλιοστάσια των Σερρών

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησε στην εξιχνίαση 5 περιπτώσεων κλοπών από επιχειρήσεις και αντλιοστάσια στις Σέρρες.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται και 2 ακόμα άγνωστοι συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού και δρώντας τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά κλοπές καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος, με σκοπό να μεταπωλήσουν τον χαλκό των καλωδίων, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι διέπραξαν συνολικά 5 κλοπές από επιχειρήσεις και αντλιοστάσια στην Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών και στην Πεντάπολη Σερρών, αφαιρώντας καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος η αξία των οποίων, σύμφωνα με τους παθόντες, εκτιμάται στις 11.900 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών, καθώς και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑