Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 10th, 2015 | by fileto

0

Η Αλεξανδρούπολη κινείται για το λιμάνι της

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τις συνδυασμένες μεταφορές με τίτλο «Intermodal Transports: Innovations in Planning, Management, Business Development & Decision Making», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Thraki Palace της Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακής Έρευνας (ΕΕΕΕ).

Το επίσημο γεύμα του συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλία του πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκου Χριστοδουλάκη, ενώ νωρίτερα θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός Υποδομών κ. Παναγιώτης Σγουρίδης.
Στο διεθνές συνέδριο, το οποίο υποστηρίζεται από την Τράπεζα Πειραιώς και Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, συμμετέχουν οι εταιρίες του Σιδηροδρόμου ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Ένωση Παραχωρησιούχων Hellastron, ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.
Επίσης, το συνέδριο τελεί υπό την υποστήριξη της γερμανικής ερευνητικής κοινότητας (GARS), του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, της Ελληνικής Ένωσης Αερομεταφορών, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου. Οργανωτικός υπεύθυνος του συνεδρίου είναι ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ κ. Δ. Δημητρίου.
πηγή: Το Βήμα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑