Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 16th, 2015 | by fileto

0

Σε κάθε πόλη προσαρμόζεται ο Άδωνις και δηλώνει ότι έχει ρεύμα

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα σε κάθε πόλη που πάει κάνει και μια κίνηση εντυπωσιασμού.

Κοέν Ζαν

Στην Καβάλα προσκύνησε το μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Καβάλας πριν πάει στον μητροπολίτη, στην Ξάνθη μίλησε για την μειονότητα και έριξε γέφυρες, στην Κομοτηνή και την Ροδόπη όπου η ΝΔ δεν μπόρεσε να εκλέξει βουλευτή, τόνισε “να με θεωρείτε δικό σας βουλευτή” χώρια που έριξε και εκεί γέφυρες με την μειονότητα. τώρα που επισκέφθηκε τις Σέρρες, γενέτειρα του Εθνάρχη και ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή δήλωσε ακραιφνής Καραμανλικός.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο σε τοπικό κανάλι των Σερρών δήλωσε τα εξής:

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θρέφω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στον Κωνσταντίνο Καραμανλή όπως όλοι στη Νέα Δημοκρατία, και πιστεύω όλοι οι Έλληνες. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι και μία προσωπικότητα που έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Νέας Δημοκρατίας, έχει πάει πολύ πέραν των ορίων αυτής. Εδώ είμαι, όπως περιοδεύω όλη τη Μακεδονία, διότι θα το θεωρούσα αδιανόητο να μην περάσω από τις Σέρρες, αν είναι δυνατόν. Τώρα, τα ποσοστά μου ελπίζω να είναι ψηλά. Φαίνεται ότι έχω ρεύμα. Αυτό, όμως, θα το δούμε στην κάλπη».

Πάντως μαζί του στην περιοδεία είναι και ο Ζαν Κοέν γνωστός επικοινωνιολόγος!

το βαν του Άδωνη στην Κομοτηνή


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑