Ειδήσεις

Published on November 18th, 2015 | by fileto

0

Πολώνει το κλίμα ο Τζιτζικώστας …με σποτάκι

Στην τελική ευθεία για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ και τα σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει φανερός «πόλεμος» ανάμεσα στους υποψήφιους- τους τρεις από αυτούς.

Το σποτ που προκάλεσε τις αντιδράσεις ήταν αυτό στο οποίο εμφανίζεται ένας νέος να κουβαλά έναν ηλικιωμένο άνδρα στις πλάτες του. Ο ηλικιωμένος άνδρας με το μουστάκι και την φαλάκρα του μιλά έντονα κουνώντας παράλληλα το δάχτυλο του.
Κάποια στιγμή ο νέος, κυριολεκτικά πετά τον ηλικιωμένο στο έδαφος και πηγαίνει δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ αμέσως μετά ξεκινούν παρέα το τρέξιμο.

Πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα στο σποτ αυτό κάνοντας λόγο για Ντροπή ενώ κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα να το αποσύρει καθώς όπως ισχυρίστηκε παραπέμπει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ωστόσο απάντησε εμμέσως από τη Θράκη.

«Δεν θα απαντώ στις προκλήσεις που δέχομαι από ορισμένους συναδέλφους που καμιά φορά ξεφεύγουν με απρεπείς όρους ή με προκλήσεις που δεν είναι σωστές με τη νεοδημοκρατική ηθική. Λέω «παιδιά είναι, μπορούν να πουν και κάτι παραπάνω». Εγώ, φίλες και φίλοι, από το 1974 διαχρονικά δεν έθεσα ποτέ ζητήματα τέτοια στο κόμμα. Είχα πάντα πολιτικές απόψεις, μπορεί να είχα πολιτικές διαφωνίες, αλλά τις εξέφραζα πολιτικά και με επιχειρήματα και σύμφωνα με τη Νεοδημοκρατική ηθική που μας δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που περιγράφεται στο Καταστατικό μας», ήταν η αναφορά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Από την πλευρά του ο Νότης Μηταράκης ο οποίος υποστηρίζει ανοιχτά τον Απόστολο Τζιτζικώσταέκανε λόγο καθαρά για χιουμοριστικά και σαρκαστικό βιντεο.

Σε κάθε περίπτωση με το κλίμα να πολώνεται επικίνδυνα η Δευτέρα θα ξημερώσει δύσκολα για τη Νέα Δημοκρατία…

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ:

https://www.youtube.com/watch?v=LBJsFXd8dIo


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑