Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 21st, 2015 | by fileto

0

Φρουτάκια στον Άρατο Σαπών Ροδόπης

Συνελήφθησαν χθες (19-12-2015) το απόγευμα, στον Άρατο Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 32, 46, 49, 51 και 62 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 32χρονο ιδιοκτήτη, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικούς υπολογιστές , επιτρέποντας στους υπόλοιπους δράστες τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε τέσσερις από αυτούς.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 32χρονου, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καθόσον στο εσωτερικό του καταστήματος υπήρχε εγκατεστημένο και λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, αποτελούμενο από μία κάμερα και ένα καταγραφικό μηχάνημα.

Στο εσωτερικό του καταστήματος και την κατοχή του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 8 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • 1 κάμερα
  • 1 καταγραφικό μηχάνημα
  • 1 ηλεκτρονική συσκευή
  • το χρηματικό ποσό των 2.155 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑