Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 31st, 2015 | by fileto

0

Στα λευκά η μεθόριος με την Βουλγαρία

Από χθες στα λευκά έχουν ντυθεί ήδη τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στο ύψος του Μεθοριακού Σταθμού της Νυμφαίας στην Κομοτηνή, ενώ χιονόπτωση σημειώθηκε χθες το πρωί και στην Καβάλα και τη Δράμα. Χιόνι, όμως, έπεσε και στη Θεσσαλονίκη.

Σε ετοιμότητα είναι οι υπηρεσίες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, όπου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Παπαλεξίου δεν σημειώνονται χιονοπτώσεις.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Στερεά Ελλάδα ξεκίνησαν με αραιή χιονόπτωση στην περιοχή του Δομοκού αλλά και στα ορεινά της Δυτικής Φθιώτιδας.

Από χθες τα εκχιονιστικά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχουν αρχίσει και ρίχνουν αλάτι προληπτικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο χωρίς να έχουν εντοπιστεί κάποια προβλήματα ενώ σε ό,τι αφορά την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε κομβικά σημεία και αναμένουν να παρέμβουν όταν κριθεί αναγκαίο. Πολλά αυτοκίνητα έχουν παραλύσει στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας.

Έκτακτα μέτρα έχουν πάρει και οι δήμοι για να κρατήσουν ανοιχτό το τοπικό οδικό τους δίκτυο και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς βρίσκονται σε ετοιμότητα ακόμα και ιδιωτικά μηχανήματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑