Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 13th, 2016 | by fileto

0

Στις φυλακές της Κομοτηνής ο βιαστής της μικρής μουσουλμάνας εξαδέλφης

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 23χρονος μουσουλμάνος από την Κομοτηνή, ο οποίος κατηγορείται ότι υποχρέωνε την τεσσάρων ετών εξαδέλφη του σε στοματικό σεξ μέσα στο σπίτι της στα Τρίκαλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ομολόγησε με κυνικό τρόπο και ενώπιον της ανακρίτριας όσα παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, όταν τον είχαν συλλάβει την περασμένη εβδομάδα μετά την καταγγελία της 37χρονης θείας του και μητέρας της ανήλικης.

Μετά την απολογία του, ο 23χρονος, που βαρύνεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση, ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας και οδηγήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών.

Οπως κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε τον ανιψιό της στο διαμέρισμά της που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Τρικάλων, και του άφηνε την κόρη της να την προσέχει. Εκείνος, όμως, εκμεταλλευόταν την απουσία της γυναίκας και ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της ξαδερφούλας του, στο διάστημα από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, οπότε έγινε η καταγγελία.

Η τετράχρονη εξετάστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης, ενώ παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. Η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑