Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 9th, 2016 | by fileto

0

Μνημόσυνο με κόλλυβα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, στην πλειονότητά τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα, κρατώντας αναμμένα κεριά και μοιράζοντας κόλλυβα εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την αντίθεσή τους στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο, το οποίο εκτιμούν ότι θα επιφέρει καίριο χτύπημα στις «αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, τους αξιοπρεπείς μισθούς, την ασφάλιση, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την παιδεία καθώς και στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο».

Την αυλαία των κινητοποιήσεων άνοιξαν από το βράδυ του Σαββάτου αγρότες και κτηνοτρόφοι που στάθμευσαν τα τρακτέρ τους στον κεντρικό δρόμο της πόλης, χωρίς ωστόσο να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Σήμερα στις 10.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Έβρου, με ομιλητές τον πρόεδρο του κέντρου Στάθη Ασπιώτη και τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Έβρου, Παναγιώτη Τσίρτση.

Παρά το γεγονός πως τις κινητοποιήσεις συναποφάσισαν περισσότεροι των 30 συλλόγων, συνδέσμων και ενώσεων του νομού, η παρουσία σε αυτές των πολιτών καταγράφηκε περιορισμένη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑