Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 22nd, 2016 | by fileto

0

Ο Παπαμιμίκος γαμπρός, η Γιούλη Στυλιανίδου κουμπάρα, θείος ο Ιβάν

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος στο τέλος Αυγούστου θα παντρευτεί την ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και ταυτόχρονα νομικής του συμβούλου.

Το ζευγάρι όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα διατηρεί σχέση τα τελευταία 2,5 χρόνια και ήδη περιμένουν το διάδοχό τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα πριν από λίγες ημέρες την είδηση επιβεβαίωση ο ίδιος ο Παπαμιμίκος σε γεύμα που παρέθεσε στο εστιατόριο “Γράδα” στην οδό Καλαποθάκη. Κουμπάρος θα είναι η οικονομολόγος Γιούλη Παπαχρήστου, σύζυγος του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Η Σόνια Σαββίδη είναι η κόρη του πρώτου εξαδέλφου του Ιβάν και γεννήθηκε στο Κουρσκ. Ήρθε σε μικρή ηλικία στη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε σχολείο και σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ. Η 28χρονη δικηγόρος εκτελεί χρέη συμβούλου και μεταφράστριας για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, τον ακολουθεί παντού, ενώ τελευταία έκανε τα πρώτα επιχειρηματικά της βήματα, καθώς ασχολείται με το εμπόριο γούνας στην Καστοριά.

πηγή: Πρωτο Θέμα


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑