Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 29th, 2016 | by fileto

0

Εξιχνιάστηκαν πολλές διαρρήξεις στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 6-2-2016 έως 5-4-2016, στην Καβάλα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 17χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι η δράστιδα, την 6 και 24-2-2016, στην Καβάλα, διέρρηξε δύο (2) οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα. Επίσης προέκυψε ότι, την 5-4-2016, η 17χρονη μαζί με τρεις (3) αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, διέρρηξαν άλλη μία (1) οικία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εισέλθουν στο εσωτερικό της.

Σημειώνεται ότι η 17χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν, την 7-11-2015 και την 17-2-2016, στην πόλη της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 17χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο 17χρονος, διέρρηξε δύο (2) οικίες, στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.420 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος, την 24-1-2016 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές και έκτοτε αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑