Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 11th, 2016 | by fileto

0

Κάνναβη σε Καβάλα και Ελευθερούπολη ξερή και φυτά

Χθές το απόγευμα σε μια συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν, στο νομό Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 49, 47 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Καβάλα, τον 47χρονο, διότι κατείχε στην οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες, δύο (2) γυάλινα βάζα και ένα (1) πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 339,5 γραμμαρίων.

Το ίδιο απόγευμα, στην Καβάλα, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι κατείχε στην οικία του τρία (3) γυάλινα βάζα και μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 149,6 γραμμαρίων, μία (1) νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 5 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του και σε παρακείμενο χώρο αυτής, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9,4 γραμμαρίων και οκτώ (8) φυτά κάνναβης, ύψους από 20 έως 30 εκατοστά.

Κατασχέθηκαν συνολικά 498,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 8 φυτά κάνναβης, 5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑