Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 2nd, 2016 | by fileto

0

Τραγικές ώρες για 17χρονη Δραμινή μαθήτρια

Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσετε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Δράμα.

Δραμινή 17χρονη μαθήτρια βρέθηκε σε πάρκο σχεδόν αναίσθητη και ημίγυμνη, προχθές Δευτέρα,το βράδυ, από κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Κολυμβητηρίου Δράμας. Η περίοικος ειδοποίησε την αστυνομία και με την συνδρομή της, η 17χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Δράμας και για τις πρώτες βοήθειες, σε άσχημη κατάσταση και από εκεί στο νοσοκομείο Καβάλας για αξονική τομογραφία.

Η κοπέλα επέστρεψε στις 3 τα ξημερώματα Τρίτης στο Γ.Ν. Δράμας, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη μέχρι αυτή την ώρα στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Δράμας.

Η αστυνομία άμεσα ξεκίνησε έρευνα συγκεντρώνοντας στοιχεία για την υπόθεση, η οποία εκτός από τη χρήση ναρκωτικών και ψυχοφαρμάκων και την εμπλοκή τριών ακόμη ατόμων, ηλικίας από 18,21 και 28 ετών, οι οποίοι προμήθευσαν στην 17χρονη ναρκωτικές ουσίες και συμμετείχαν στην χρήση, φαίνεται να κρύβει και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Η αστυνομία είναι πολλή προσεχτική και φειδωλή καθώς υπάρχον και αναμένονται στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση, που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑