Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 12th, 2016 | by fileto

0

Έκλεψε φωτοβολταικά από αποθήκη στις Σάπες

Συνελήφθη, χθες (11-11-2016) το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών .

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, άγνωστος δράστης, χθες το πρωί, διέρρηξε επιχείρηση στις Σάπες Ροδόπης, προκαλώντας φθορές σε αυτή και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, μεταξύ άλλων, 2 φωτοβολταϊκά πάνελ, 1 μπαταρία φακού και 2 βαλίτσες με κλειδιά – εργαλεία.

Άμεσα οι αστυνομικοί προέβησαν σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν τον 35χρονο και να τον συλλάβουν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλου.

Στο πλαίσιο των ερευνών και στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα, τα οποία αποδόθηκαν σε υπάλληλο της επιχείρησης.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑