Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 19th, 2016 | by fileto

0

Ο λαός θα δώσει απάντηση στο μέλλον της Ελλάδας είπε ο Βενιζέλος από την Καβάλα

Με το αέναο ερώτημα «Έχει μέλλον η Ελλάδα» που σήμερα είναι ισχυρό μια και η χώρα έπεσε σε μια περιδίνηση ξεκίνησε την ομιλία του στην Καβάλα σήμερα το βράδυ  Σαββάτου στην αίθουσα του Ωκεανίς ο πρώην υπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Φυσικά όλη η ανάλυσή του έφερε την σφραγίδα της αποποίησης ευθυνών για την μέχρι σήμερα κατάσταση και κάλεσε τον λαό να δώσει λύσει στην περιδίνηση και με την ψήφο του να δώσει προοπτική για το μέλλον της χώρας!

Ουσιαστικά η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, είχε να κάνει με μια πρωτοβουλία του για να ξεκινήσει ένα βήμα δημοσίου διαλόγου με συμμετοχή δημοκρατικά σκεπτόμενων, μια πολιτική διαδικασία μέσα από την προσπάθεια ekyklos που λειτουργεί υπό την αιγίδα του.

Αυτό τόνισε και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής με την ευκαιρία της παρουσίας στην Καβάλα του Βαγγέλη Βενιζέλου, μια και η ανοικτή πολιτική συζήτηση με όρους δημοσίου διαλόγου που απευθύνεται σε κάθε έναν πολίτη συμμετείχαν η Λίνα Μενδώνη, πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου  Πολιτισμού και ιστορικός.

Τοποθετήσεις έκαναν ο  Μιχάλης Χρυσομμάλης, καθηγητής στο ΔΠΘ στη Νομική Σχολή και στο ευρωπαϊκό δίκαιο,  ο Μάνος Επιτροπάκης, προερχόμενος από την Καβάλα, μουσικός και οικονομολόγος, αλλά και ο Κοσμάς Χαρπαντίδης, δικηγόρος και συγγραφέας. Την συζήτηση συντόνισε ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑