Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 23rd, 2016 | by fileto

0

Συνελήφθη στην Αθήνα για υπόθεσή της, στην Καβάλα

Στην Γερμανία την αναζητούσαν, στην Αθήνα την εντόπισαν και την συνέλαβαν . Πρόκειται για την Σ. Μ. την οποία άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής την συνέλαβαν στη Γλυφάδα, για την οποία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 2013 για ηθική αυτουργία σε απιστία σε υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση.

Η Μ., έμενε σε σπίτι στην Παλλήνη με ψεύτικο όνομα και κατηγορείται ότι έπαιρνε χρήματα για εκδηλώσεις που θα λάμβαναν χώρα στον νομό Καβάλας, αλλά που δεν διεξήχθησαν ποτέ.

Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωνε κατά καιρούς μάνατζερ, δημοσιογράφος και άλλα, ενώ το ποσό που κατηγορείται ότι έχει καταχραστεί υπολογίζεται στα 150.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκιση.

 

Η υπόθεση με τις εκδηλώσεις που πληρώθηκαν αλλά δεν έγιναν

Τελευταία αναφορά στην υπόθεση Μπ. έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2016, όταν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση αυτή (για την οποία κατηγορούνται ο πρώην νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής, οι πρώην αντινομάρχες Κώστας Τζώτζος και Γιώργος Τσαλουχίδης, ο τότε εκπρόσωπος τύπου Κώστας Τσακίρης και ο τότε προϊστάμενος οικονομικών υπηρεσιών Νίκος Τσαμαλίκος), λόγω του προχωρημένου της ώρας ανεβλήθη. Μοιραία, συνεπώς, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδίκασης για τις 21 Ιουνίου 2017, καθώς ουδείς εκ των δικηγόρων μπορούσε να παραστεί σε πλησιέστερη ημερομηνία εντός του έτους.

Η ιστορία αυτή αφορά το 2005, αλλά ο διαχειριστικός έλεγχος μετά τις καταγγελίες ολοκληρώθηκε το 2012, και η υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια.

Ως φαίνεται τώρα με την σύλληψη της κατηγορουμένης και σε ένα 8μηνο θα εκδικαστεί η πολύκροτη υπόθεση για να δούμε το πόρισμα της στην υπόθεση που αφορά την παράνομη εκταμίευση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για την διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν έγιναν, αν και οι αμοιβές δόθηκαν κανονικά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑