Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 15th, 2017 | by fileto

0

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης αποχωρεί από τη θέση του

Με ένα ολιγόλογο μήνυμα μας ενημέρωσε ο περιφερειακός σύμβουλος αλλά και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Μιχάλης Αμοιρίδης, ότι παραιτείται από τις αρμοδιότητες, οι οποίες σημειωτέον ήταν άμισθες.

Στο μήνυμά του αναφέρει επι λέξη ότι: «σας ενημερώνω ότι εχθές 14 Μαρτίου, μετά τη λήξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, έδωσα τη συν/νη δήλωση παραίτησης μου, από τις αρμοδιότητες που μου είχαν ανατεθεί ως εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα τουριστικής ανάπτυξης, εκθέσεων, υποστήριξης δημόσιων και διεθνών σχέσεων, στον Περιφερειάρχη κο Χρ. Μέτιο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Η βοήθεια και η συνδρομή σας ήταν σημαντική.

Θα είμαι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί».

 

Μια παραίτηση με περιεχόμενο

Η αλήθεια είναι ότι η παραίτηση του Μιχάλη Αμοιρίδη ήταν αναμενόμενη μετά από την τοποθέτηση στην θεματική αντιπεριφέρεια Τουρισμού του ανθρώπου που στήριξε την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου, Κώστα Αντωνιάδη, ο οποίος ανέλαβε πριν από λίγες μέρες.

Προφανώς ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος απογαλακτίζει τις καίριες θέσεις από όσους τοποθέτησε ο Γιώργος Παυλίδης, για να βάλει σε όλους τους τομείς την προσωπική του σφραγίδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει η στόχευση αλλά αλλάζουν τα πρόσωπα με τα οποία έχει επιλέξει να φτιάξει την νέα εικόνα της περιφέρειας και για τον λόγο αυτό προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στις αντιπεριφέρειες με θεματικό πεδίο και σε άλλα νομικά πρόσωπα όπως αναπτυξιακές εταιρείες κ..α.

Μένει να δούμε αν η αλλαγή σε πρόσωπα θα επιφέρει πραγματικά και θεαματικά αποτελέσματα τόσο στον τουριστικό τομέα ο οποίος είναι σε φάση που ολοκληρώνει τον κύκλο για το καλοκαίρι που μας έρχεται σε επίπεδο προβολής και δράσεων για εισερχόμενο τουρισμό, αλλά και έχει ήδη γίνει μια προεργασία σε ότι αφορά την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου πέρα του τουρισμού διακοπών!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑