Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 22nd, 2017 | by fileto

0

Κατοχή ναρκωτικών σε Ξάνθη και Ροδόπη

Συνελήφθησαν χθες (21-3-2017), στην Ξάνθη και την Κομοτηνή, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 26 ετών, και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Ξάνθη , αστυνομικοί της Ομάδας πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε εντόπισαν μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης .

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο βράδυ, στην Ξάνθη , οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και ένα (1) ναρκωτικό δισκίο, τα οποία απέρριψε στο έδαφος προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του τρία (3) ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και τα δισκία.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης και Κομοτηνής.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑