Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 4th, 2017 | by fileto

0

Λευκή Νύχτα με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καβάλα

Όσοι θελήσουν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την Λευκή Νύχτα αύριο το βράδυ στο κέντρο της Καβάλας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι εφόσον πάρουν μαζί τους και το αυτοκίνητό τους.

Ήδη έχουν ληφθεί μέτρα προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα ισχύσουν από τις 14:00  έως τις  24:00 της ίδιας μέρας.

Ουσιαστικά απαγορεύεται στάση-στάθμευση κάθε οχήματος μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων εκατέρωθεν της οδού Αμ. Ερυθρού Σταυρού στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Δημοκρατίας και Γαλ. Δημοκρατίας και επί της Γαλ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Ολυμπιάδος  με Αμ. Ερυθρού Σταυρού, εκατέρωθεν τμήματος της οδού Δοϊράνης (από την συμβολή της με την οδό Ύδρας και μέχρι την οδό Ελ. Βενιζέλου), εκατέρωθεν της οδού Υδρας,  εκατέρωθεν τμήματος της οδού οδού Ελ. Βενιζέλου (από την συμβολή της με την οδό Ιωνος Δραγούμη και μέχρι την συμβολή της με την οδό Δοϊράνης), όπως και εκατέρωθεν τμήματος της οδού  Κουντουριώτου  (από την συμβολή της με την οδό Ομονοίας  και μέχρι την συμβολή της με την Ελ. Βενιζέλου).

Διακοπή κυκλοφορίας  κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

Από το ύψος της οδού Δαγκλή – Ι.Ν. Αγ. Παύλου, έως την οδό Εθνάρχη Μακαρίου. Από το ύψος της οδού Εθνάρχη Μακαρίου , έως την οδό Κουντουριώτου. Στο τμήμα μεταξύ των οδών  Καράνου  και   Ομονοίας.

Σε όλο το τετράγωνο της Κεντρικής Πλατείας, στους πεζοδρόμους και στους δρόμους πέριξ αυτών αλλά και στην οδό Αβέρωφ στην πλατεία Καπνεργάτη, σε τμήμα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου και στις οδούς Αντιπάτρου και Αντιγόνου.

Αμφίδρομη κίνηση (αμφιδρόμηση) κυκλοφορίας κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

Σε τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου (από την συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη και μέχρι την συμβολή της με την οδό Δοϊράνης).

Το  πέρας όλων ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται στις   24:00 ώρα,  παράλληλα με την  απομάκρυνση της σήμανσης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑