Εκδηλώσεις

Published on July 5th, 2017 | by fileto

0

Ram the Spot, με συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας μας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Δράμα, για φέτος επέλεξε να εξαπλωθεί και στην Καβάλα, για πρώτη φορά και όπως λένε οι διοργανωτές «για να μας επιφέρει όλο και περισσότερες εκπλήξεις».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από το μπητς μπαρ Peponi στους Αμμόλοφους αύριο και τηνΠαρασκευή 7 Ιουλίου 2017, από το πρωί στις 11:00 και μετά το απόγευμα στις 5:00 μεταφέρεται στο Πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα.

Μουσική, πάθος, ένταση, αγωνία, αδελφικότητα και ανδρεναλίνη είναι μερικές από τις λέξεις που σε διακατέχουν σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ..

4

Ένα φεστιβάλ που συμπεριλαμβάνει project για κάθε ηλικία και γούστο.. Σε αυτό το φεστιβάλ μπορείς να καταλάβεις πόσα μπορεί να καταφέρει ένας άνθρωπος μόνο με την αγάπη που έχει για αυτό που κάνει…

Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, οι φίλοι της εναλλακτικής ψυχαγωγίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύγχρονα σπορ όπως το παρκούρ, το σκέιτινγκ κ.α. Αθλήματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, απαιτούν υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, επιδεξιότητα και φαντασία, αλλά και συναυλίες και μοναδικά πάρτυ.

Εδώ και πέντε χρόνια το «Ram the Spot» αποτελεί σημείο συνάντησης όλων όσων λατρεύουν την εναλλακτική ψυχαγωγία αλλά και όλων όσων θέλουν να γνωρίζουν από κοντά τις νέες τάσεις στον χώρο.

Βασισμένο στο urban style και στην αισθητική του street fashion κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πάρκο Φαλήρου αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπητς ράγκμπι, πανκούρ, αναρρίχηση, σκέιτ, αλλά και συναυλία hip hop μουσικής με τους «12 Πίθηκος»!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑