Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 22nd, 2017 | by fileto

0

Κυνηγητό διακινητών από τη Ξάνθη στο Παγγαίο

Συνελήφθησαν χθες (21-8-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο 33χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν , οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό (κόμβος Βαφέικα), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό, Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από αυτούς.

Στον κόμβο Αγίου Ανδρέα το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινήθηκε στην Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο πιο κάτω εισήλθε εκ νέου στην Εγνατία Οδό όπου ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Εκεί ο συνοδηγός παρέμεινε στο όχημα, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι διακινητές, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται, ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 33χρονου οδηγού περιλαμβάνει επίσης και το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αυτός αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑