Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 18th, 2017 | by fileto

0

Ανάστατη η Καβάλα από την δήλωση Ιερώνυμου

Πολλοί δεν συμφωνούν στην Καβάλα με την πρόσφατη δήλωση του Αριχεπισκόπου Ιερώνυμου που προτείνει για την έδρα της επισκοπής Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου τον πρωτοσύγγελο Δημητριάδος!

Πάντως από τον ίδιο δεν δόθηκε καμία διάψευση και τελικά προς εμπέδωση και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, για τις προθέσεις που υπάρχουν, το ΑΠΕ ΜΠΕ μετέδωσε την δήλωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου σε σχέση με την εκλογή δύο νέων μητροπολιτών: «Τη στήριξή του στις υποψηφιότητες του αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητου Λαμπρινάκου, πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης Μεσσηνίας και του αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, για την πλήρωση των Μητροπόλεων Σταγών και Μετεώρων και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.
Μάλιστα, όπως τόνισε, «αποτελούν πρόσωπα κατάλληλα για τη διαποίμανση των Ιερών Μητροπόλεων Σταγών και Μετεώρων και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, αντιστοίχως. Προσωπικά, οι υποψηφιότητές τους με βρίσκουν σύμφωνο».

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑