Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 29th, 2017 | by fileto

0

Πορτοφολού ξάφριζε σε καφετέρια της Καβάλας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή σε βάρος 69χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 27-9-2017, το πρωί, στην Καβάλα.
Συνελήφθη, χθες (28-9-2017) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 66χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, η δράστιδα, ευρισκόμενη ως πελάτισσα σε κατάστημα στην πόλη της Καβάλας και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία της 69χρονης επίσης πελάτισσας του καταστήματος, αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ, έγγραφα, μικροαντικείμενα και κλειδιά οικίας και οχήματος.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 66χρονη.
Στο πλαίσιο των ερευνών και την κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και όλα τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Ε ισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑