Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 5th, 2017 | by fileto

0

Θύμωσε ο Καραλίδης γιατί ο Μέτιος το έπαιξε πρωτοπόρος!

Απαντώντας στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου σχετικά με την συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για πρώτη φορά στην έκθεση τροφίμων ΑNUGA, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο περιφερειακό συμβούλιο Φώτης Καραλίδης σημειώνει: «Με μεγάλη μας έκπληξη στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας μας διαβάσαμε «και αυτό!!!»: ότι για 1η φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων και ποτών ΑNUGA στην Κολωνία της Γερμανίας. Βλέπουμε στο ίδιο δελτίο τον Περιφερειάρχη κ Μέτιο, να φωτογραφίζεται με επιχειρηματίες και να αυτοπροβάλλεται ως πρωτοπόρος προωθητής της τοπικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό.
Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:
συμμετείχε για πρώτη (1η) φορά στην έκθεση ANUGA, επί Διοίκησης μας, το έτος 2013 εκπροσωπούμενη από τον τότε θεματικό αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Βαβία αλλά και τον τότε περιφερειακό σύμβουλο της «Περιφερειακής Αναγέννησης» και νυν αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τα επιμελητήρια καθώς και οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν τότε φιλοξενήθηκαν σε ένα μεγάλο περίπτερο έκτασης 110τμ.
Αναρωτιόμαστε αν είστε «ψεύτες από επιλογή ή από άγνοια»; Δυστυχώς και τα δύο είναι επικίνδυνα χαρακτηριστικά για αυτούς που διοικούν τον τόπο μας!!!».
Και για του λόγου το αληθές ιδού και φωτογραφία από την έκθεση ANUGA 2013


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑