Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 22nd, 2017 | by fileto

0

Καλή η Μαύρη Παρασκευή αλλά θέλει προσοχή!

Ακολουθώντας την τακτική και άλλων εμπορικών συλλόγων σε όλη την Ελλάδα ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει τα μέλη του όσον αφορά την αυριανή BlackFriday:
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιούνται προσφορές προϊόντων, βάση της καταναλωτικής προωθητικής ενέργειας, της επονομαζόμενης ως «BlackFriday».
Για όσους από εσάς συμμετάσχουν στην προωθητική ενέργεια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την Black Friday. Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών είναι αυτονόητη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την δύσκολη εποχή.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑