Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 4th, 2018 | by fileto

0

Ανήλικοι άνοιγαν μαγαζιά στο Φανάρι

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις (4) διαρρήξεις καταστημάτων και μία (1) κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκαν την 2/3-1-2018, σε χωριά της Ροδόπης και της Ξάνθης.
Συνελήφθησαν χθες (3-1-2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι, αρχικά οι δράστες αφαίρεσαν από το Κουτσό Ξάνθης, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία στη συνέχεια μετέβησαν στο Φανάρι Ροδόπης, όπου διέρρηξαν τέσσερα (4) καταστήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 279 ευρώ.
Στο πλαίσιο των ερευνών καθώς και την κατοχή των δραστών βρέθηκαν η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα και όλο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.
Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑