Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 4th, 2018 | by fileto

0

Δράσεις φιλανθρωπίας από την Περιφερειακή ΕΛΑΣ ΑΜ-Θ

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγκέντρωσε εθελοντικά τρόφιμα για το συσσίτιο του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.
Χθες (3-1-2018) το πρωί, αντιπροσωπία αστυνομικών επισκέφτηκε το συσσίτιο του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας και προσέφερε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.
Τους αστυνομικούς υποδέχθηκε ο εφημέριος του Ναού, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές με αυτούς.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εορτών οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας μας, πραγματοποίησαν εθελοντική συγκέντρωση αγαθών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα κ.α.), τα οποία προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς της περιοχής.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εύχεται σε όλους ευτυχισμένο και δημιουργικό 2018, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑