Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 10th, 2018 | by fileto

0

Άνω κάτω η Χωριστή για τις φόλες…

Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες ακροατών του ALPHA NEWS 95,5 για αδέσποτα σκυλιά τα οποία εντοπίζονται νεκρά από φόλες που κάποιοι ασυνείδητοι ρίχνουν.

Αρκετοί μάλιστα εκτιμούν ότι πρόκειται για οργανωμένη και σχεδιασμένη τακτική εξουδετέρωσης των αδέσποτων. Οι καταγγελίες έρχονται από διάφορα σημεία του νομού.

Μια τέτοια – δημόσια καταγγελία – είναι αυτή του συλλόγου Φίλοι των Ζώων Δράμας.

Με ανάρτηση τους στο fb αναφέρουν ότι στη Χωριστή πέσανε δηλητήρια σε διάσπαρτα σημεία, τις προηγούμενες ημέρες και πως ξεψύχησαν αβοήθητα τουλάχιστον επτά αδέσποτα και πολλές γάτες.

Μάλιστα οι Φίλοι των Ζώων Δράμας θεωρούν πως αυτή η «εκκαθάριση» έχει άμεση σχέση με την παρέλαση του καρνάβαλου της Καθαρής Δευτέρας.

Η ανάρτηση στο fb

Δηλητήρια θανάτου στη Χωριστή Δράμας

Την ερχόμενη Καθαρά Δευτέρα η παρέλαση καρναβαλιού στην πλατεία της

Τα γεγονότα οδηγούν αναπόφευκτα σε σκέψεις για εκκαθάριση αδέσποτων από τους δρόμους της

Γιατί?

Γιατί ο κοινός νους λέει ότι ο κάθε Βάρβαρος όταν ενοχλείται με κάποιο αδέσποτο σε συγκεκριμένη γειτονιά ρίχνει το δηλητήριο στη συγκεκριμένη γειτονιά και για το συγκεκριμένο ζώο

Στη Χωριστή Δράμας τις προηγούμενες ημέρες πέσανε δηλητήρια σε διάσπαρτα σημεία παντού. Στην πλατεία, στο σχολείο, στο γήπεδο, στο πάνω υδραγωγείο… όπου υπήρχαν αδέσποτα

Ξεψύχησαν αβοήθητα τουλάχιστον επτά αδέσποτα, δεν ξέρουμε πόσες γάτες και ταχύτατα!! τα πτώματα των αδέσποτων εξαφανίσθηκαν

Η Χωριστή ετοιμάζεται για το πανηγύρι του Καρνάβαλου την Καθαρά Δευτέρα

 

Ας περάσουν λοιπόν τα πανηγυριτσίδικα άρματα προς τέρψιν των θεατών πάνω από τους αφρούς θανάτου και όλοι εσείς που θα παρευρεθείτε εκεί χειροκροτήστε το θεαθήναι του πολιτισμού…. ή τιμωρήστε τον προς δικαίωση Ψυχών

 

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ fb

Θύελλα ξέσπασε μετά την καταγγελία – ανάρτηση του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας» ότι στη Χωριστή, κάποιος ή κάποιοι έριξαν φόλες σε διάσπαρτα σημεία, τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να ξεψυχήσουν αβοήθητα τουλάχιστον επτά αδέσποτα και πολλές γάτες.

Δεκάδες κάτοικοι της Χωριστής αντέδρασαν στη συγκεκριμένη καταγγελία σχολιάζοντας αρνητικά την ανάρτηση, με σχόλια τους στο λογαριασμού του συλλόγου στο fb ενώ από την άλλη, αρκετοί φίλοι του συλλόγου και φιλόζωοι απαντούν και επιχειρούν να υπερασπιστούν τον σύλλογο όσον αφορά την πρωτοβουλία του, να δημοσιοποιήσει το συμβάν.

Οι αντιδρώντες εστιάζουν στο σημείο εκείνο της ανάρτησης όπου ο σύλλογος «Φίλοι των Ζώων Δράμας» συνδέει την παρέλαση του καρνάβαλου με το αποτρόπαιο αυτό γεγονός αναφέροντας: «Την ερχόμενη Καθαρά Δευτέρα η παρέλαση καρναβαλιού στην πλατεία της

Τα γεγονότα οδηγούν αναπόφευκτα σε σκέψεις για εκκαθάριση αδέσποτων από τους δρόμους της».

Κάτοικοι της Χωριστής ζητούν από το σύλλογο να ανακαλέσει και σημειώνουν ότι δεν πρέπει να συνδέουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας, αυτό το συμβάν με το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του Καρναβαλιού της Χωριστής, το οποίο πραγματοποιείται εδώ και 100 χρόνια στο χωριό.

Μάλιστα ορισμενοι αναφέρουν ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις εναντίον των διαχειριστών της σελίδας.

Από την άλλη, αρκετοί  χρήστες επιβραβεύουν την στάση του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας» για την ανάρτηση τους και δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να συμπαρασταθούν στο σύλλογο.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑