Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 21st, 2018 | by fileto

0

Αναρχικοί πέταξαν πέτρες στο κατάστημα τουρκικής τράπεζας στην Κομοτηνή

Επίθεση με πέτρες από περίπου 25 άτομα, τα οποία αποκόπηκαν από τους διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, δέχθηκε υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank στην πόλη της Θράκης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, «αντικυβερνητικοί αναρχικοί» που πετούσαν χαρτιά με μηνύματα υπέρ των Κούρδων, πέταξαν πέτρες προς την κεντρική πόρτα της τράπεζας, προκαλώντας σημαντικές ζημιές

Μέσα στο υποκατάστημα δεν βρισκόταν κάποιος εργαζόμενος, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στα παράθυρα της πόρτας και στην τζαμαρία.

Όπως αναφέρει το Anadolu, οι διαδηλωτές κρατούσαν χαρτιά που ανέγραφαν «είμαστε με το YPG». Όταν έφτασε η αστυνομία, οι διαδηλωτές διαλύθηκαν και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Το τουρκικό πρακτορείο φιλοξενεί δηλώσεις του βοηθού επικεφαλής της ασφάλειας Κομοτηνής, Νίκου Μαυρογιάννη, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά οι ταυτότητες των δραστών δεν μπορούν να καθοριστούν, καθώς είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, θα εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑