Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 26th, 2018 | by fileto

0

Μπλόκο απο αγρότες με τρακτερ στην Αστυνομία Καβάλας

Πέντε ογκώδη τρακτέρ από τον κάμπο των Φιλίππων και δεκάδες αγρότες κυρίως νέοι, απέκλεισαν το απόγευμα μετά τις 6:00, την οδό Ομονοίας μπροστά από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προσαγωγές του Θέμη Καλπακίδη προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας και 7 άλλων πολιτών μεταξύ αυτών τον 66χρονο Ιταλού ακτιβιστή Υπάτιο από την Καλαβρία, τριών δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καβάλας (Προυσαεύ, Ξανθόπουλο και Κελαϊδάκη) και του Παναγιώτη Αρσονιάδη.

Ο δρόμος έκλεισε δημιουργήθηκε κομφούζιο και κλήθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ να επιβάλλουν την τάξη, ενώ στην αγορά δημιουργήθηκαν και λόγω βροχής ουρές και μπλοκαρίσματα οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι η αγορά εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτή, ενώ η βροχή ήταν ασταμάτητη!

Οι αγρότες είναι αναστατωμένοι από την εικόνα που είδαν και κυκλοφόρησε με σχετικό βίντεο με τους αστυνομικούς να σέρνουν στην κυριολεξία τον Θέμη Καλπακίδη και να τον οδηγούν στο αυτοκίνητο της αστυνομίας προκειμένου να προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Η κατάσταση εμπνέει ανησυχία μια και ο κάμπος από τις εξελίξεις αυτές είναι σε αναβρασμό και πιθανόν να έχουμε νέα επεισόδια με την εμφάνιση των συνεργείων κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ στην περιοχή των Τεναγών!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑