Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 21st, 2018 | by fileto

0

Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, απόστρατοι υποψήφιοι στην ΑΜ-Θ

Αν διαβάσετε ότι τελικά η Δέσποινα Βανδή (υποθετικά πάντα) θα κατεβεί υποψήφια στην Καβάλα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές μην εκπλαγείτε μια και όπως φαίνεται το μικρόβιο της πολιτικής έχει χτυπήσει τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό χώρο.

Μάθανε όλοι ότι η επαρχία είναι πρόσφορο μέρος για «αρπαχτή» και έχουν ξεκινήσει να την πολιορκούν ενθυμούμενοι την καταγωγή των γονιών και των παππούδων τους.

Έτσι την αρχη έκανε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης ο οποίος ενθυμούμενος την καταγωγή της μητρός του εκ Καβάλας έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή μας και εκτός του ότι επιθυμεί σφόδρα να κατέλθει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έχει αρχίσει να μοιράζει και χρίσματα σε Μέτιο, Τσανάκα, Αναστασιάδη και αλλού!

Μετά τον χορό ανοίγει και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του έχει στείλει σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες κάποιους φίλους του, απόστρατους, πτεράρχους και ότι άλλο έχει απομείνει από τον καιρό του ΛΑΟΣ και άλλων πολιτικών χώρων από τους οποίους πέρασε με σκοπό να καταγράψουν παρουσία μέσω ψηφοδελτίων και μετά να τοποθετηθούν σε κομματικές θέσεις στον δημόσιο τομέα όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία.Μακάριος Λαζαρίδης

Εσχάτως μαθαίνουμε ότι ο ηθοποιός Ρένος Χαραμαμπίδης γνωστός από την τηλεόραση και υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών επιλογή Σαμαρά όπου και απέτυχε να εκλεγεί έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Νομό Έβρου από όπου και κατάγεται.

Μην νομίζετε ότι η κατάσταση περιορίζεται στον χώρο της ΝΔ μια και έχουμε και στο Κίνημα Αλλαγής τέτοια φαινόμενα.

Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη θα κατέβει ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. PROTO1

Αυτό λένε τουλάχιστον οι τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά και το «πλήθος» των συναντήσεων που είχε αυτές τις μέρες στη πόλη μας, κάνοντας συνεχείς επαφές όχι μόνο με στελέχη και φίλους του Κινήματος και αλλά μια παλιούς συντρόφους του που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και «επιστρέφουν» μετανοημένοι στις ρίζες τους, μη θέλοντας παράλληλα με τίποτα να στηρίξουν Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία.

Άλλωστε μόνο τυχαία ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που είναι χαμηλών τόνων από την εποχή ακόμη που κρατούσε την πρωϊνή ζώνη του Mega, δεν βρέθηκε στην Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πηγάδια την Κυριακή το πρωί όπου ιερούργησε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενώ χθες επισκέφθηκε και το νέο καφέ του γνωστού αθλητικογράφου Νεκτάριου Χρυσοστομίδη και είχε συναντήσεις με γνωστούς αθλητικούς παράγοντες της Ξάνθης.

Η κατάσταση θυμίζει για μια ακόμη φορά ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, όπου εκεί μαγειρεύονται τα πάντα και χωρίς να ερωτηθεί η βαριόμοιρη επαρχία η οποία θα πρέπει να αποδεχθεί ότι είναι μόνο για να ψηφίζει τις επιλογές των γραφείων των Αθηνών!

Δηλαδή η Καβάλα για παράδειγμα είναι μια εκλογική περιφέρεια η οποία έχει πολιτική ανυδρία, χρειάζεται την γκλαμουριά ενός Λαζαρίδη για παράδειγμα για να ξεφύγει από την πολιτική μιζέρια που την κατακυριεύει.

Αυτή είναι η κατάσταση και αν δεν αντιδράσουμε τότε όπως έλεγε ο κινηματογραφικός Γκρούεζας: «ο κόσμος είναι για να χειροκροτά και να ψηφίζει…κύριε υπουργέ μου!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑