Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 27th, 2018 | by fileto

0

Ρουβάς – Μέτιος το αχτύπητο δίδυμο του Κυριάκου;

Επιμένει λένε το δίδυμο Μητσοτάκη – Λαζαρίδη στο να στηρίξουν τον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, με το χρίσμα του κόμματος της ΝΔ πέρα από κάθε διαφοροποίηση που θα προκύψει.

Μάλιστα αναφέρουν ότι τόσο ο Χρήστος Μέτιος, όσο και ο Σάκης Ρουβάς (ναι ο γνωστός Σάκηηηηηης) θα αποτελέσουν τις εκπλήξεις στα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια.

Φυσικά αυτό θα σημάνει ότι οι «αντάρτες» θα πρέπει να συσπειρωθούν σε έναν επικεφαλής που θα μπορούσε να χτυπήσει τον Μέτιο και να βάψει ροζ την Περιφέρεια, αν και πολλοί πιστεύουν ότι η συνεργασία ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα εκλέξει περιφερειάρχη που ακούει στο όνομα …Κώστας Κατσιμίγας!

Η «Βραδυνή» με ρεπορτάζ της αναφέρει ότι: «Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης είχε εκλεγεί με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Παυλίδης, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του απεβίωσε. Μετά το θάνατό του οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας επέλεξαν, με την στήριξη της Πειραιώς, περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που είχε στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη στην κούρσα της διαδοχής της Ν.Δ.

Το μήνυμα που έστελνε μέχρι τώρα η Πειραιώς είναι ότι ο κ. Μέτιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος και ότι κάθε άλλος εκ δεξιών υποψήφιος θα αντιμετωπιζόταν ως «αντάρτης». Ωστόσο, τα παράπονα είναι πολλά από την τοπική κοινωνία για τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι κατά τη θητεία του η Περιφέρεια διένυσε τη χειρότερή της περίοδο.

Απόφαση να βάλει υποψηφιότητα έχει πάρει και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, εκ των στενών συνεργατών του εκλιπόντος Γιώργου Παυλίδη.

Μάλιστα, έχει κάνει αλλεπάλληλες επαφές για να πείσει την Πειραιώς και έχει την στήριξη αντιπεριφερειαρχών από άλλους νομούς.

Αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Αλεξανδούπολης και δημοσιογράφος Δημήτρης Πέτροβιτς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έρθει σε επαφή με την Πειραιώς.

Δηλώνει, μάλιστα, αποφασισμένος να είναι υποψήφιος ανεξαρτήτως χρίσματος».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑