Άποψη - Γνώμη

Published on November 21st, 2018 | by fileto

0

Ποιά δρομολογεί την επιστροφή Βαβατσικλή;

Και λέμε ποια, γιατί όλοι δείχνουν ένα πρόσωπο, την Ελένη Λαφτσή, η οποία προτείνει σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και την στήριξη του πρώην δημάρχου Κομοτηνής Τάσου Βαβατσικλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, μια και είναι μια υποψηφιότητα που ανασύρθηκε από τα αζήτητα για να διεκδικήσει λέει με την Νέα (!) Πορεία τον Δήμο Κομοτηνής, για να γλυτώσει η ίδια από μια τέτοια εκδοχή.

Η φιλοδοξία του ανδρός είναι θεμιτή, αλλά το ζήτημα είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει στήριξη σε έναν βαμμένο “πράσινο” όπως ο Τάσος ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει αποσυρθεί από την πολιτική και ξαφνικά επανεμφανίζεται προφανώς για να κάνει χαλάστρα στον …πράσινο συνδυασμό του Γκαράνη, ενώ από την άλλη έχει άξια στελέχη να τον εκπροσωπήσουν όπως ο Σταμάτης Σακκελίων για παράδειγμα!

Μάλιστα σε άρθρο του Παρατηρητή εκ της εκδόσεως αναφέρεται ότι: “Το αν θα καταφέρει ή όχι να καθίσει εκ νέου στον δημαρχιακό θώκο, αυτό μένει να διαφανεί, καθότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει δύο «δυνατούς» αντιπάλους που έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους. Σε κάθε περίπτωση όμως η παρουσία του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, από οποιαδήποτε θέση και ιδιότητα, μόνο προς όφελος του θεσμού, κατά τη δική μας πάντα άποψη, μπορεί να λειτουργήσει, καθότι είναι εκ των εμπειρότερων πολιτικών στελεχών του Δήμου μας, αλλά και εκ των δυνατότερων πολιτικών «μυαλών» της περιοχή μας”.

Μιλάμε για την απόλυτη αναβάθμιση…

Το μόνο καλό που θα κάνει η υποψηφιότητα Βαβατσικλή είναι να φέρει τον Γραβάνη ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά στα σκαλιά της δημαρχίας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑