Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 19th, 2018 | by fileto

0

Στρίμωξαν 18χρονους διακινητές στα διόδια Ιάσμου!

Συνελήφθησαν χθες (18-12-2018) το πρωί, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο 18χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους δύο 18χρονους, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον των διοδίων Ιάσμου, το όχημα προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και ακινητοποιήθηκε , χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό και τον συνοδηγό, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του φορτηγού, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 18χρονου οδηγού περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑