Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 30th, 2019 | by fileto

0

Πόσα άτομα είχε η πίτα του προέδρου Τοψίδη;

ΤοψίδηςΜε το ζόρι χώρεσαν τα περίπου 1.000 άτομα στην τεράστια αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης οι παρευρισκόμενοι την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στην ετήσια γιορτή για την κοπή της Πίτας του Επιμελητηρίου Έβρου, πρόεδρος του οποίου είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης!

Όλο αυτό το πλήθος επαγγελματιών, επιχειρηματιών και μελών του Επιμελητηρίου αλλά και εκπροσώπων από θεσμικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά κυρίως ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα σε όλη την περιφέρεια ότι ο νέος περιφερειάρχης …θα χαίρει της εκίμισής τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο εκπρόσωπος τις Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης. Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος αναφέρθηκε απολογιστικά στις δράσεις του φορέα για την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε επιγραμματικά στις θέσεις και τις προτάσεις των Επιμελητηρίων για την επιχειρηματικότητα.

Όπως κάθε χρόνο, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου απένειμε βραβεία σε επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες τη χρονιά που μας πέρασε αλλά και πρόσωπα που τιμήθηκαν για τη κοινωνική τους προσφορά.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη παρουσίαση του λευκώματος που δημιουργήθηκε για τα 97 χρόνια λειτουργίας του Επιμελητηρίου Έβρου, με τίτλο «Αναδρομή στη Ιστορία» από τον ιστορικό κ. Γιάννη Κουκμά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑