Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 19th, 2019 | by fileto

0

Έχουμε καλά στελέχη και τα θέλουν όλοι…

Σε μια αίθουσα που είχε αρκετά στελέχη του ΚΙΝΑΛ το βράδυ της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου 2019, μίλησε στο Καβαλιώτικο κοινό, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η παρουσία του ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, ενώ η ομιλία ήταν διοργανωμένη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος στην Καβάλα.

Ανάμεσα στα άλλα που ανέφερε ο κύριος Ανδρουλάκης ήταν το γεγονός ότι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ φράζει τον δρόμο στους σκεπτικιστές και τους φασίστες για το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ ανέφερε ότι το κίνημα συνεχίζει την προσπάθειά του σε μια δύσκολη συγκυρία.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του σχετικά με τη συμμετοχή στελεχών του ΚΙΝΑΛ συ συνδυασμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που δεν στηρίζονται από το Κίνημα, ο κύριος Ανδρουλάκης ανέφερε: «στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά. Εγώ εύχομαι όλοι αυτοί οι άνθρωποι να στηρίξουν όσους κατεβαίνουν από το ΚΙΝΑΛ, όμως ας είμαστε ειλικρινείς: είναι διαφορετικό πεδίο, σε σχέση με ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, όπου υπάρχει μία στρατηγική αρραγής και ενιαία. Παρόλα αυτά το καλύτερο σενάριο θα ήταν τα στελέχη μας να στηρίζουν πλήρως τους υποψηφίους μας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑