Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 29th, 2020 | by fileto

0

Σε ίντερνετ καφέ έπαιζαν φρουτάκια

Συνελήφθησαν χθές (28-1-2020) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ένας 61χρονος, μία 45χρονη και μία 23χρονη, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ιντερνετ καφέ), όπου εντόπισαν την 23χρονη προσωρινά υπεύθυνη, να επιτρέπει στους άλλους δύο δράστες τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 36χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή της 23χρονης κατασχέθηκαν τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

φωτο: αρχείου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑