Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 16th, 2020 | by fileto

0

“Ο πατέρας μας είχε μια απλή ουρολοίμωξη…”!

Αιχμές κατά της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας αφήνει με ανάρτησή της η κόρη του φερόμενου ως κρούσματος αρχικά κορωνοιού, του 78χρονου από την Ζαρκαδιά Νέστου, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Καβάλας, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαγνώστηκε ότι δεν είχε πατά μια απλή ουρολοίμωξη και πήγε στο σπίτι του για να συνεχίσει την αγωγή του.

Η κόρη του λοιπόν αναφέρει τα εξής τα οποία και μεταφέρουμε: “Λοιπόν, ο 78χρονος μπαμπάς μας νίκησε τον κορωνοϊο με απλή αντιβίωση σε 6 μέρες και γύρισε σπίτι!

Έφυγε από δω με πυρετό και συμπτώματα ουρολοίμωξης και με ένα θετικό και ένα αρνητικό τεστ από το νοσοκομείο Καβάλας πήγε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί θεώρησαν ότι ήταν περιστατικό που μπορούσε να είναι στο σπίτι του.

Μετά από 5 αρνητικά τεστ( με το ζόρι δε γίνεται) επέστρεψε υγιέστατος όπως και έφυγε!

Περιττό να πω ότι φοβόταν αυτός για εμάς και εμείς για αυτόν! Γιατί τον αγαπάμε και τον χρειαζόμαστε και γιατί μας αγαπάει και μας χρειάζεται.

Προφανώς έγινε κάποιο λάθος αλλά δε θα το παραδεχθεί κανείς γιατρός και κανένα νοσοκομείο γιατί κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!!

Και επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, ο ανώτατος λειτουργός του νοσοκομείου που εμπιστεύθηκε τα προσωπικά δεδομένα του ασθενούς σε γνωστό του και έτσι το όνομα μας μαθεύτηκε σε κάθε χωριό του δήμου Νέστου, θα μπορούσε να δημοσιοποιήσει το λάθος τους με την ίδια ευκολία!

Δυστυχώς, όμως, η βλακεία των ανθρώπων είναι ανίκητη και εγω αρνούμαι να πολεμήσω! Καλή Ανάσταση σε όλους και του χρόνου ελεύθεροι!!!!”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑