Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 25th, 2020 | by fileto

0

Ο Μακάριος ξορκίζει εκλογές και περιμένει… υπουργείο!

Περιμένει πως και πως ο Μακάριος Λαζαρίδης μια θέση στον ανασχηματισμό που από ότι φαίνεται έχει στα ντοσιέ του ο πρωθυπουργός, ενώ κάνει λάθος να ψέγει τον Γιάννη Βρούτση, που αν ανοίξει το στόμα του θα …κλάψουνε μανούλες.

Από την άλλη ο βουλευτής Καβάλας προφανώς δεν θέλει πρόωρες εκλογές μια και η τρίτη θέση που εξασφάλισε στις προηγούμενες δεν αποτελεί εγγύηση για την επόμενη φορά με απλή αναλογική.

Ιδιαίτερη είναι η αναφορά του στον ανασχηματισμό για τον οποίο αναφέρει ότι: “Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Στη συνέχεια, είναι προνόμιο του Πρωθυπουργού να αξιολογήσει τη συνεισφορά του κάθε ενός μας – υπουργών και βουλευτών – και να πορευτεί αναλόγως», τονίζει ο βουλευτής Καβάλας. «Σκέφτονται με μικροψυχία και ανευθυνότητα» επισημαίνει για όσος εισηγούνται πρόωρες και καταθέτει πρόταση-έκπληξη για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών

Με τη συνέντευξη που παραχωρεί στο iEidiseis ο Μακάριος Λαζαρίδης αφήνει αιχμές και για όσους εισηγούνται στον πρωθυπουργό πρόωρες κάλπες, τονίζοντας ότι «η στάση αυτή είναι δυνητικά ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη χώρα».

Ιδιαίτερα πικρή γεύση αφήνουν οι αιχμές από τον Μακάριο Λαζαρίδη για τον Γιάννη Βρούτση και όσους εισηγούνται πρόωρες εκλογές, μέσω του iEidiseis

Από την άλλη αναφέρει για την “πατάτα” των ΚΕΚ, ότι πρώτον, ότι η τελευταία πιστοποίηση έγινε επί υπουργίας Γαβρόγλου και η διαδικασία πιστοποίησης δεν έχει αλλάξει. Και επιπλέον κανένα πιστοποιημένο Κ.Ε.Κ. δεν κόπηκε, κανένας δεν έκανε ένσταση.

Δεύτερον, και επί δικής του Κυβέρνησης οι υπουργοί Σκουρλέτη, Χαρίτσης και Ακσιόγλου «έτρεξαν» προγράμματα κατάρτισης μέσω Κ.Ε.Κ. μέχρι και την παραμονή των εκλογών, συνολικού ύψους πάνω από 250.000.000 ευρώ!

Επομένως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Από θέση αρχής και ανεξαρτήτως της κάλυψης του πρωθυπουργού στον Γιάννη Βρούτση, δεν θα πρέπει να λαμβάνονται οι πολιτικές ευθύνες τέτοιων λαθών, που κατά κοινή ομολογία εκθέτουν σοβαρά την κυβέρνηση, σε περίοδο που έχει την πλήρη πολιτική ηγεμονία;

Καλύτερα κύριε Μακάριε να είστε πιο προσεκτικός στις δηλώσεις σας…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑