Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 26th, 2020 | by fileto

0

Χατζηπέμου κατά Μέτιου για τα …διαφημιστικά COVID- 19

Στην ανάρτηση του στο Facebook ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Χατζηπέμου, της παράταξης του Κώστα Κατσιμίγα, σημειώνει ότι για την περιφέρεια ΑΜ-Θ από τα 11 εκατομμύρια αντιστοιχεί το ποσό των 24.800 €. Αυτό θα μοιραστεί σε εννέα κανάλια και 40 ιστοσελίδες. Για ραδιόφωνα και εφημερίδες ούτε σεντς.

Στην ανάρτηση του ο κύριος Χατζηπέμου σημειώνει:

«11.000.000 ευρώ για τη διαφημιστική καμπάνια και τον COVID- 19 (μέσω ιδιωτικής εταιρείας), αποφάσισε να διαθέσει η Κυβέρνηση σε κεντρικό επίπεδο κι εύλογο ήταν η απόφαση αυτή να προκαλέσει τις αντιδράσεις του περιφερειακού Τύπου.

Προκειμένου να μειώσει τις αντιδράσεις, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αποφάσισε κι αυτή να μοιράσει επικοινωνιακά …αντίδωρα!

Έτσι με την 291/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής 24.800 € θα μοιραστούν σε εννέα τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλα τόσα σε 40 Sites της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την προβολή του κρατικού μηνύματος «Μένουμε σπίτι» μέχρι τις 31/5/2020. Για τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα της Περιφέρειας … πάπαλα! Δεν περισσεύουν από τα κοράκια των Αθηνών.

Σημειωτέον ότι, δεν προσδιορίζεται στην απόφαση εάν αυτά τα χρήματα θα κατανεμηθούν ισομερώς ή αν θα …προηγηθούν όσα κανάλια συμμετέχουν ενεργά στις τηλεπωλήσεις του …Άδωνη κι όσα sites χειροκροτούν τη Διοίκηση της Περιφέρειας από το πρωί μέχρι το βράδυ».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑