Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 2nd, 2020 | by fileto

0

Διαμαρτυρία με άδειες καρέκλες σε Κομοτηνή και Έβρο

Τα σωματεία Καφεποτοπωλών και Ζυθεστιατόρων Νομού Ροδόπης θα διοργανώσουν συμβολική διαμαρτυρία την Τετάρτη, 6 Μαΐου, και ώρα 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

«Οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρόν, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σωτηρία του κλάδου μας!! ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ..!!!!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα των σωματείων προς τους επαγγελματίες της πόλης.

Κατά την εκδήλωση – διαμαρτυρία καλούνται όλοι οι επαγγελματίες να βρίσκονται στην Πλατεία Ειρήνης με μία καρέκλα από το κατάστημά τους, έχοντας κολλήσει επάνω το λογότυπο του καταστήματος, σε μια κόλλα Α4 (ή γραμμένο με ένα μαρκαδόρο επάνω στην κόλλα).

sumboliki-diamarturia-sto-berolino

Οι καρέκλες θα τοποθετηθούν στο κέντρο της πλατείας, συμβολίζοντας όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας, που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Στη συνάντηση αυτή θα ανακοινωθούν και τα περαιτέρω αιτήματα που πρόκειται να κατατεθούν στους αρμόδιους φορείς. Καθένας από τους επαγγελματίες θα έχει τη δυνατότητα να παραθέσει τις δικές του θέσεις ενώπιον των συναδέλφων του.

Η εκδήλωση-διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού “Empty Chairs” – “Άδειες Καρέκλες”.

Η ίδια διαμαρτυρία θα γίνει και στην Αλεξανδρούπολη… πιθανόν και σε άλλες πόλεις της ΑΜ-Θ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑