Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 21st, 2020 | by fileto

0

Ένας καθηγητής έκλεισε δύο ωδεία…

Τα δημοτικά ωδεία στη Δράμα και την Καβάλα έχουν κλείσει, καθώς καθηγητής μουσικής που δίδασκε και στα δύο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τόσο ο δήμος Καβάλας όσο και ο δήμος Δράμας, με ανακοινώσεις τους τονίζουν ότι τα ωδεία θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους μέχρι τις 26 Οκτωβρίου και ότι έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων. Επίσης, έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του καθηγητή προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα κρούσματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την διαδικασία αντιμετώπισης του περιστατικού, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ προβήκαμε αμέσως στην απαραίτητη απολύμανση όλων των χώρων του Ωδείου. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των μαθητών και όλων των εργαζόμενων και για να μπορέσει να γίνει η ιχνηλάτηση όλων των επαφών που είχε ο καθηγητής, το ωδείο θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους έως και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020. Μέχρι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται όλα διαδικτυακά.

 

Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή σας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑