Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 19th, 2021 | by fileto

0

Πέρα βρέχει για τον Κώστα Βενετίδη!

Βενετίδης για Covid-19: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση στην περιφέρεια ΑΜΘ»

Μια εξαιρετικά θετική εικόνα αναφορικά με τα κρούσματα COVID-19 φαίνεται να υπάρχει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας της, Κώστα Βενετίδη.

«Στην περιφέρεια ΑΜΘ, αναφορικά με τα κρούσματα, είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση. Με προβληματίζει βέβαια η άνοδος των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη: συνιστώ λίγη προσοχή στον κόσμο ώστε να περάσει ο χειμώνας και να αυξηθούν λίγο τα εμβόλια. Ευελπιστούμε ότι τους επόμενους μήνες θα έρθουν μαζικά τα εμβόλια πολλών εταιρειών» δήλωσε στο e24 ο κ. Βενετίδης.

«Η κατάσταση με τους εμβολιασμούς είναι ίδια με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Πριν από δύο μήνες κάναμε μια σύσκεψη με όλους τους Αντιπεριφερειάρχες Υγείας της Ελλάδας για να συζητήσουμε με το υπουργείο αν θα χρειαστεί να συνδράμουμε με τους εμβολιασμούς και με άλλα ζητήματα υγείας» επεσήμανε σχετικά με τους εμβολιασμούς ο κ. Βενετίδης.

«Οι εμβολιασμοί είναι καθαρά ζήτημα του Υπουργείου Υγείας – εμείς επικοινωνούμε τακτικά με την 4η ΔΥΠΕ για να ενημερώσουμε τον κόσμο…Συνεχίζουμε ωστόσο σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ να κάνουμε μαζικά τεστ στον κόσμο, και υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα» εξήγησε στη συνέχεια.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑