Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 28th, 2021 | by fileto

0

Τι αναφέρει η ΑΥΓΗ για την απάντηση Αναστασιάδη…

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης αρνήθηκε να καταδικάσει την πρωτοφανή ανάρτηση του εκλεγμένου με την δημοτική κίνησή του δημοτικού συμβούλου

anartisi

Δημοτικός σύμβουλος ανήμερα της 21ης Απριλίου ευχήθηκε χρόνια πολλά, γιορτάζοντας τη χούντα. Πρόκειται για δημοτικό σύμβουλο Παγγαίου και μέχρι πριν λίγους μήνες αντιδήμαρχο της παράταξης του δημάρχου ο οποίος προχώρησε σε μία προσβλητική ανάρτηση.

Ο Γιώργος Στάμος έξι μέρες μετά την ανάρτησή του, δεν την έχει κατεβάσει, ενώ ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης αρνήθηκε να καταδικάσει την πρωτοφανή ανάρτηση του εκλεγμένου με την δημοτική κίνησή του δημοτικού συμβούλου.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει μέσα από το δικό του ιστολόγιο την προσωπική του άποψη. Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως νομίζει αυτός. Είναι λάθος για όλους εμάς, άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας, να μπορεί να αποπέμπει έναν δημοτικό σύμβουλο ο οποίος έχει εκλεγεί. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει αυτό το οποίο πιστεύει» ισχυρίστηκε ο δήμαρχος Παγγαίου  Φίλιππος Αναστασιάδης.

ΣΥΡΙΖΑ: Να απομακρυνθεί άμεσα ο δημοτικός σύμβουλος

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου κάλεσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου και τον δήμαρχο Παγγαίου να πάρουν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνσή του από το δημοτικό συμβούλιο και την παράταξη του δημάρχου.

«Για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων η 21η Απριλίου είναι μαύρη ημέρα για την ελληνική ιστορία. Είναι ημέρα μνήμης και υπενθύμισης ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία και την ελευθερία πρέπει είναι διαρκής. Δημοτικός Σύμβουλος Παγγαίου και μέχρι πριν λίγους μήνες αντιδήμαρχος της παράταξης του Δημάρχου κ. Αναστασιάδη, ανήμερα της «μαύρης επετείου» εύχεται «χρόνια πολλά» και αναρτά στα κοινωνικά δίκτυα τα σύμβολα του δικτατορικού καθεστώτος σαν να είναι «ημέρα γιορτής».

Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες, προσβάλλουν τον Δήμο Παγγαίου όταν μάλιστα προέρχονται από εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού που έχουν δώσει όρκο πίστης στο δημοκρατικό πολίτευμα» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑