Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 16th, 2021 | by fileto

0

Μπαράζ συλλήψεων καταζητούμενων

Στη σύλληψη ενός 28χρονου από Αρμενία προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε Αναγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Ρωσίας, με την οποία ζητείται η προσωρινή σύλληψή του με σκοπό την έκδοσή του για επίθεση/κακοποίηση.

Επίσης, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 65χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 3 αποφάσεις Εφετείων και Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών και ποινή φυλάκισης 3 ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή.

45χρονος Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Καβάλας για κλοπή.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Καβάλας για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι την 31-05-2021 αφαίρεσε από το κέντρο της πόλης σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑