Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 27th, 2021 | by fileto

0

Εκκενώθηκε για 3ημερο η κατασκήνωση ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ

Σε πλήρη εκκένωση των εγκαταστάσεών της προχωρά τελικά η κατασκήνωση στην παραλία Οφρυνίου του δήμου Παγγαίου Καβάλας μετά τον εντοπισμό 18 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού σε κατασκηνωτές και προσωπικό.

Σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ αποφασίστηκε η κίνηση αυτή, τρεις μέρες πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου, ώστε να γίνει απολύμανση του χώρου και να προετοιμαστεί για την έναρξη της τρίτης περιόδου αυτή την Πέμπτη.

Ήδη τα τελευταία 24ωρα είχαν εκκενωθεί 16 από τα 70 βαγόνια-σπιτάκια των εγκαταστάσεων που λειτουργούν 30 χρόνια στην περιοχή.

Μέχρι νωρίς σήμερα το μεσημέρι η κατασκήνωση λειτουργούσε κανονικά με τους μισούς περίπου κατασκηνωτές.

Οι εγκαταστάσεις φιλοξενούν 700 περίπου παιδιά της Βόρειας Ελλάδας σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο ενώ εργάζονται σε αυτές 100 άτομα.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της κατασκήνωσης ζήτησε συγνώμη για όλη την ταλαιπωρία και αναστάτωση που έχουν υποστεί κυρίως οι οικογένειες των κατασκηνωτών και ενημέρωσε τα παιδιά που διέκοψαν απότομα τις καλοκαιρινές τους διακοπές ότι τους περιμένουνε και πάλι κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου εντελώς δωρεάν.

«Οι στιγμές που περνάμε είναι σίγουρα δύσκολες καθώς αντιμετωπίζουμε κάτι πρωτόγνωρο.

Οφείλουμε όμως να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων με ευθύνη και συνέπεια. Υποσχόμαστε ότι θα παραμείνουμε δυνατοί και δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε» αναφέρουν χαρακτηριστικά.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑