Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 2nd, 2021 | by fileto

0

Κυνηγητό διακινητών στο Παρανέστι Δράμας

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (1-10-2021), στους νομούς Δράμας και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης , δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν σ το εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση το μεσημέρι, σε αγροτική οδό της Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας και ανέπτυξε ταχύτητα ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το παραπάνω αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 27-9-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα, στο ύψος του οικισμού Βραγιάς Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή , διότι μαζί με έναν ακόμη συνεργό του ο οποίος αναζητείται, οδηγώντας δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας και Σαπών Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑